Scroll Top

De ce afacerea mea are nevoie de un site web?

Avantajele unui site web
creare site web

Cu totii stim ca traim intr-o societate a vitezei. In ziua de astazi orice informatie iti sta la dispozitie pe internet.

De ce o companie are nevoie de un site web?

Motivele ar fi infinite, dar cel mai bun motiv ar fi acela ca, in online fata de realitate, poti ajunge la client mult mai usor si mai repede.

De ce spun asta?

Toate aceste statistici cresc de la luna la luna.

Mai trebuie sa enumeram motive pentru ca firma ta sa fie prezenta in mediul online?

Sa spunem ca am inteles ca este obligatoriu ca firmele noastre trebuie sa fie prezente in online, dar cum facem acest lucru?

In primul rand trebuie sa contactati o companie specializata in crearea de site-uri, chiar daca multi avem o cunostiinta care se pricepe la construirea unui astfel de site daca nu apelam la o companie specializata s-ar putea sa ne trezim cu domeniu web care valoreaza foarte putin spre deloc. (adica un site care nu aduce vanzari)

Alegerea numelui, design-ul, ilustratiile, continutul si optimizarea sunt pasi foarte importanti pentru ca prezenta in online a afacerii tale sa fie una benefica. Un site web construit ca la carte si administrat constant poate deveni un instrument de vanzare in sine, un specialist care sa atraga si sa mentina viitori clienti.

acces la internet
Inainte sa luam aceasta decizie trebuie sa ne raspundem la o intrebare:
vrem un site web deoarece:

Daca ai ales al doilea raspuns, atunci trebuie sa realizezi ca aceasta etapa de a iti expune afacerea in online printr-un site web nu trebuie privita ca pe o cheltuiala, ci ca pe o investitie.

De ce?

Concluzia? Un site web realizat corect aduce beneficii foarte mari in prezent si pe viitor.

Steuart Henderson Britt (scriitor, critic, muzician, regizor) spunea:

"A face afaceri fără publicitate este ca şi cum i-ai face cu ochiul unei fete pe întuneric. Tu vei şti ceea ce faci, în rest nimeni altcineva nu va afla.”

Te-ai decis sa iti dezvolti un site web?

Leave a comment

Preferințe de confidențialitate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dumneavoastră de la anumite servicii terțe, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.