Scroll Top

Campanii Google Ads

Promovam afacerea ta prin intermediul anunturilor Google.

Promovare prin campanii Google Ads

De ce sa te promovezi pe Google?

Google Ads este unul dintre cele mai puternice canale de promovare online. Clientii tai cauta produsele sau serviciile tale pe Google chiar acum iar daca afacerea ta nu are anunturi, cel mai probabil vor cumpara de la concurenta.

Campanii Google Ads profitabile
Campanii profitabile

Google Ads este probabil cel mai profitabil canal publicitar din mediul online.  Nu pierde timp, incepe promovarea acum!

Bus, taxi and cyclist driving on city road. Transport, bicycle, car flat vector illustration. Traffic and urban lifestyle concept for banner, website design or landing web page
Mai mult trafic

Campaniile Google Ads iti aduc o vizibilitate mai mare in mediul online si un trafic mai intens targetat in functie de afacerea ta.

5374800
Mai multi clienti

Campaniile Google Ads iti maresc considerabil lista de clienti prin intermediul anunturilor platite in orice nisa s-ar afla afacerea ta.

Obtine mai multi clienti

Optimizam campaniile cat mai mult posibil pentru a fi cat mai profitabile pentru afacerea ta.

Optimizare site & landing page

Optimizam site-ul web pentru a oferii clientilor tai o experienta a utilizatorului mai placuta. De asemenea, dezvoltam landing page-uri pentru a creste rata de conversie a campaniilor.

Strategia de promovare Google Ads

Procesul nostru

1. Planificare

Definim analiza obiectivului de brand, strategia de cautare a cuvintelor cheie si de pozitionare.

2. Realizarea

Realizam reclamele (mai multe sau mai putine daca este necesar) cu care vom incepe campania.

3. Optimizarea

Optimizam anunturile eliminand cuvintele cheie care au o performanta slaba, adaugam cuvinte cheie negative care irosesc bugetul.

4. Site & Landing page

Optimizam viteza de incarcare a site-ului si dezvoltam o experienta mai placuta pentru vizitatori si landing page-uri special pentru a creste/imbunatatii rata de conversie.

5. Mentinerea

Urmarim feedback-urile vizitatorilor si comportamentul acestora pe site ca sa putem aduce ultimele imbunatatiri constante pentru o varianta finala si corecta.

Ce oferim?

Crearea anunturilor.
Dezvoltam landing page-uri.
Stabilirea bugetului.
Optimizam viteza de incarcare a site-ului.
Stabilirea obiectivului.
Imbunatatim experienta utilizatorului.
Optimizare constanta a anunturilor.
Consultanta pentru anunturi.
Crearea de materiale pentru anunturi. (text, grafice, video etc.)
Configurare si urmarire statistici comportamentale din Analytics.
Construim scurtaturi in tehnologia online pentru a conecta obiectivul clientului la realitate

Cream anunturi profitabile

Realizam anunturi profitabile folosind strategii de marketing online.
Analizam comportamentul vizitatorilor si aducem imbunatatiri specifice.
Raportam lunar pentru a va aduce la cunostiinta profitabilitatea campaniilor.
Identificam cuvintele cheie relevante pentru tipul afacerii tale.
Integrare Google Analytics.
Setam obiective si conversii.
Optimizam pagina de destinatie a campaniilor.
Analizam CPC (costul per click).
Analizam scorul de calitate.
Propunem noi strategii de marketing.

Intrebari Frecvente

Prin semnarea unui contract in care garantam prestarea serviciului specificat, apoi vom crea obiectivele, vom optimiza pagina de destinatie si vom incepe campania.

Raspunsul este: nu. Suntem la dispozitia ta pentru ajutor in efectuarea cat mai usoara in ceea ce priveste configurarea datelor de facturare, un avantaj fiind si faptul ca plata pentru bugetul pentru click-uri se va efectua direct la Google.

Dupa ce am terminat de realizat si implementat campaniile le vom porni si rezultatele se vor vedea instant.

Bineinteles, deoarece este dreptul tau de a putea monitoriza in persoana tot ce contine contul. Contul iti va apartine complet, noi doar vom avea acces de administrare asupra contului.

Dupa ce cercetam costurile estimate per click, iti vom spune care ar putea fi suma minima. Bineinteles ca aceasta variaza in functie de mai multi termeni, printre ei fiind prezente obiectivele propuse, traficul, si potentialul numar de conversii. Garantam ca facem tot posibilul pentru a realiza tot ce este mai bun cu privinta la numarul ridicat de conversii in raport cu bugetul afacerii tale.

Bugetul se cheltuie pentru fiecare click pe reclama, nu pentru afisari, adica, daca cineva cauta in Google serviciile sau produsele pe care le oferiti si nu da click pe anunt, nu trebuie sa platiti nimic!

In schimb, daca vizitatorul apasa click pe reclama si intra pe site-ul tau, noi incercam sa asiguram si sa optimizam cat de mult este posibil pagina de destinatie pentru a sporii procesul de achizitionare a serviciilor/produselor oferite de catre business-ul tau si pentru a avea mai multi clienti.

Poti achita bugetul in avans sau la o luna dupa pornirea campaniei (doar daca nu se atinge pragul care este pe mai multe stadii treptate: 200 de lei, 800 lei, 1000 lei, 2000 lei).

Costul variaza in functie de tipul serviciilor/produselor promovate, complexitatea campaniei si durata acesteia. Costul abonamentelor porneste de la 100 euro / luna.

logo carpatodesign light
Partenerul tau din mediul online!
Va vom ajuta sa va atingeti obiectivele si sa va dezvoltati afacerea.

Hai sa colaboram impreuna pentru un proiect de succes!

Preferințe de confidențialitate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dumneavoastră de la anumite servicii terțe, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.