Life Dental Spa
Creare Site Web - Optimizare SEO - Social Media Marketing - Google ADS - Facebook ADS
Creare Site Web Responsive Life Dental Spa
PROGRESE
(01/12/2019 – 01/12/2020)

*Este posibil ca progresul sa fie afectat din cauza virusul COVID-19.

Cresterea traficului de pe site-ul web
131%
Cresterea conversiilor de pe site-ul web
349%
Cresterea traficului organic din Google (SEO)
576%
Cresterea organica a urmaritorilor din Social Media
145%
SCOPUL PROIECTULUI

Life Dental Spa, servicii premium si de calitate in Stomatologia Laser, a dorit sa treaca la urmatorul nivel in mediul online impreuna cu noi. Scopul acestui proiect a fost de a aduce o noua imagine atat site-ului web cat si intregii companii. Life Dental Spa a apelat la echipa CarpatoDesign pentru servicii de: Creare Site Web, Realizare Magazin Online, Social Media Marketing, Google Ads, Facebook ADS, Optimizare SEO, Marketing Management si Graphic Design.

Dupa ce am stabilit scopul acestui parteneriat, am inceput imediat sa lucram la dezvoltarea companiei Life Dental Spa. Impreuna, am reusit sa aducem o imagine proaspata in Mediul Online, o vizibilitate ridicata pe motoarele de cautare, un impact mai mare in Social Media si un numar in crestere de cereri ale serviciilor.

DESCRIERE COMPANIE

Odata cu aparitia Laserului Dentar, multe dintre neajunsurile stomatologiei clasice, precum teama si disconfortul, au disparut complet! In clinicile Life Dental Spa se obtin constant rezultate excelente in Tratamentul Parodontopatiei (Parodontozei) si al Gingivitei, folosind Laserul, precum si in Tratamentul Cariilor, folosind acelasi Laser de ultima generatie Waterlase-Biolase.
Pentru ca noi consideram ca Tehnologia LASER este tehnologia viitorului in stomatologie, am investit constant in echipamente care utilizeaza ultimele tehnologii disponibile si ne-am axat pe pregatirea si specializarea continua a echipei medicale.

…Viziunea holistica inseamna a nu reduce intregul la partile lui componente, asadar, la Life Dental Spa, specialistii nostri trateaza OAMENI, nu doar DINTI.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.