PerfectShineSmile

SEO local x Responsive x Site web x Analitic

Intra pe site


DespreClient
Clientul nostru a dorit un site web responsive de prezentare a unui produs de albire a dintilor numit PerfectShineSmile. PerfectShineSmile este o afacere nationala care vinde produse pentru albirea dintilor din carbune activ.

Perfect Shine este alternativa holistica pentru sanatatea orala. Cu ingrediente naturale, atent selectionate, acesta albeste si curata dintii, intareste smaltul, detoxifica si pastreaza respiratia proaspata. Promoveaza sanatatea orala ajutand la reducerea elementelor care cauzeaza carii, boli ale gingiilor si respiratia urat mirositoare.

Carbunele activ este o solutie extrem de simpla si eficienta in a va oferi un zambet stralucitor.


tableta-pss
birou-pss

Despre proiect

Clientul nostru a dorit un site web responsive de prezentare pentru produsul pe care il comercializa pentru albirea dintilor. Deoarece site-ul este targetat asupra persoanelor de toate varstele, din Romania, care sunt interesate de a cumpara online produse de albirea dintilor, noi am facut o campanie SEO special pentru a-i aduce site-ul in fata acestor persoane.

 

Clientul nu a dorit site-ul in platforme precum WordPress,Shopify asa ca l-am construit doar in cod. Acest site are rol de prezentare si vanzare a produsului si a fost gata in doar 4 zile!

Site-ul este construit din elemente de design create special pentru a atrage clientii si a scoate in evidenta calitatea produsului. Este placut si usor de navigat, meniul fiind foarte simplist, apoi urmand partiile care afiseaza urmatoarele aspecte:

  1. Descriere pe scurt, pret, logo, 3 calitati;
  2. Videoclip publicitar sub forma how to use;
  3. Prezentarea tuturor calitatilor produsului;
  4. Avantaje si cum se foloseste;
  5. Recomandari si utilizari;
  6. Testimoniale si contact form pentru a comanda produsul.