SOCIAL MEDIA MARKETING
SOCIAL MEDIA MARKETING

Un instrument puternic de comunicare, social media permite companiilor sa ajunga la clienti lor acolo unde sunt, caracterizand in acelasi timp marcile lor si extindandu-si baza de clienti. Daca este facut un mod corect, marketingul social media poate creste si eficacitatea altor tehnici de marketing, inclusiv SEO si SEM, ajutand la cresterea legaturilor naturale. Daca v-ati confruntat cu strategia de social media, cu managementul sau cu publicitatea, noi va putem ajuta!
Serviciile Noastre


Dezvoltarea strategiei social media

Oferim o gama larga de servicii de consultanta pentru mass-media de mare valoare, prin care va ajutam sa obtineti rezultate tangibile din activitatiile de social media.Managementul publicitar in social media

Serviciile noastre de publicitate in social media se dovedesc a accelera cresterea. Prin publicitatea prin intermediul retelelor sociale, 100% dintre clientii nostri au vazut rezultate.Crearea continutului social media

Oferim o gama larga de servicii de scriere si de postare sociala pentru a va ajuta sa comercializati direct sau indirect ofertele dumneavoastra prin intermediul social media.
Ce este marketingul social media?

Marketingul social media, sau SMM, este o forma de marketing pe internet care implementeaza diverse retele de socializare pentru a atinge obiectivele de marketing si de branding. Marketingul social media acopera in principal activitatile care implica partajarea sociala a continutului, videoclipurilor si imaginilor in scopuri de marketing, precum si publicitatea social media platita.


De ce ai nevoie de management in social media?

 

Clientii tai sunt in social media.

Indiferent de industria in care se afla compania dumneavoastra, clientii dumneavoastra folosesc zilnic social media. Este important sa ii pastrati angajati si conectati la afacerea dumneavoastra, astfel incat sa fiti intotdeauna prima lor optiune.

 

Exista oameni care cauta afacerea dumneavoastra.

Daca compania dumneavoastra ofera un produs sau un serviciu, putem sa pariem ca exista oameni care vorbesc despre acest lucru si cauta companii care ofera acest serviciu. Serviciul nostru de manangement al social mediei va va ajuta afacerea sa se alature conversatiei si sa genereze noi clienti.

 

Oamenii vorbesc despre afacerea dumneavoastra pe social media.

Trebuie sa ascultati ceea ce spun clientii dumneavoastra despre afacere pe social media si sa raspundeti preocuparilor lor. Serviciile noastre de management al social mediei se concentreaza pe evidentierea aspectelor pozitive ale afacerii dumneavoastra si pe oferit raspunsuri sincere la observatiile negative.

 

Companiile merita o gestionare in social media.

Majoritatea proprietarilor de afaceri si managerii de marketing nu au timp sa-si gestioneze toate paginile de social media. Fiecare membru al firmei noastre a primit certificare in social media si agentia noastra va poate ajuta sa va atingeti obiectivele de marketing si o noua baza de clienti.Procesul Nostru


Dezvoltarea Strategiei

Administrarea Reclamelor

Administrarea comunitatii

Crearea efectiva a Continutului

Masurare & Raportare

Cum te putem ajuta pe tine?

Suntem o echipa sociabila si noua noastra afacere vine in principal din recomandari si recomandari de la clienti si prieteni care stiu cum lucram. Nu credem ca vanzatorii ar trebui sa faca toate discutiile si va recomandam sa va implicati direct pentru a intelege cine suntem si ce facem. Pretul nostru de social media este complet individualizat si se bazeaza pe situatia actuala si pe obiectivele dumneavoastra.


CERE O OFERTA

Suna acum - 0770 803 804