Top 6 avantaje si beneficii SEO. Mareste vanzarile firmei tale acum.

Top 6 avantaje si beneficii SEO. Mareste vanzarile firmei tale acum.

Evident, daca esti anteprenor cauti cele mai eficiente strategii care iti aduc clienti pentru firma ta. Search engine optimization (SEO) este cu siguranta una dintre ele.

Asa ca noi, am facut un articol special pentru a-ti prezenta cele mai mari avantaje si benificii daca esti pregatit sa incepi o campanie SEO in afacerea ta.

 

 1. Cresterea traficului.

Cu cat esti mai sus in topul rezultatelor afisate de catre cele mai mari motoare de cautare precum Google, Yahoo, Bing cu atat iti creste numarul de afisari si click-uri pe site-ul afacerii tale. SEO, se axeaza pe crearea de titluri, subtitluri, descrieri, text si cuvite cheie, avand aceste lucruri optimizate iti ajuta site-ul sa apara mai sus pe pagina de rezultate ale cautarilor de pe motoarele de cautare.

 2. Creste increderea fata de brand-ul tau.

Atunci cand site-ul afacerii tale web apare pe prima pagina a motoarelor de cautare pentru cuvintele cheie specifice tipului tau de afacere, stimuleaza mai mult increderea pentru brand-ul tau. Utilizatorii au incredere sporita in marcile care apar in primele rezultate ale cautarilor pe motoarele de cautare.

 3. Rentabilitate

SEO este una dintre cele mai rentabile strategii de marketing pentru companiile care vand servicii sau produse. SEO ajuta companiile sa isi reduca din cheltuieli, iar traficul rezultat din SEO este mult mai targetat decat alte strategii de marketing.

 4. Rata de conversii mai buna

Traficul generat de SEO are rata de conversii foarte crescuta fata de traficul generat de alte metode, deoarece SEO este axata doar pe genul de utilizatori ai internetului care cauta serviciul sau produsul oferit de firma ta.

 5. Rezultate masurabile

Optimizarile SEO pot fi masurate si imbunatatite in permanenta. Rezultatele SEO pot fi cuantificate cu ajutorul uneltelor si instrumentelor online ca de exemplu MOZ, Google Analytics,etc.

 6. Impact de durata

Rezultatele care rezulta din optimizarea pe motoarele de cautare sunt eficiente si pot tine mult timp. Chiar daca campania SEO a fost oprita, site-ul tau poate ramane in partea de sus a paginilor de rezultate ale motoarelor de cautare.

rezultatele optimizarii pe motoarele de cautare sunt eficiente si pot tine mai mult timp. Site-ul poate ramane in partea de sus a paginilor rezultate ale motorului de cautare chiar si dupa ce opriti campania. Datorita impactului pe termen lung se poate creste mai mult notorietatea brandului. Din cauza impactului pe termen lung poate creste si faima brand-ului tau.

Ai dori sa incepi o campanie SEO pentru afacerea ta? Consulta lista noastra de preturi aici si apoi cere o oferta!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna acum - 0770 803 804