Scroll Top

Email Marketing

Email Marketing - o unealta importanta de promovare online

Email marketing

De ce sa lucrezi cu noi?

Crearea unei strategii puternice de email marketing va ajuta sa ajungeti si sa intrati in legatura cu publicul tinta intr-un mod personalizat si sa cresteti vanzarile la un cost accesibil. 

comunica cu audienta ta
Comunica cu audienta ta

Email-urile au capacitatea de a va tine clientii informati. Consumatorii sunt capabili sa isi verifice e-mailul atunci cand le este convenabil. Le poate da sentimentul ca te gandesti la ei.

clienti in timp real
Clienti in timp real

Statistic, peste 54% din toate email-urile sunt deschise de pe telefon. Acest lucru este semnificativ si ar trebui sa intre in joc atunci cand planificati strategii de marketing.

rezultate usor de masurat
Usor de masurat

Majoritatea instrumentelor de email marketing ofera posibilitatea de a urmari actiunile. Puteti urmari ratele de livrare, ratele de respingere, ratele de dezabonare, ratele de clic si ratele de deschidere. 

Creste brand awareness-ul

Nu, social media nu sunt singurele platforme care ajuta la cresterea constientizarii unei marci sau a unei companii. Detinerea adresei de e-mail a unui client sau a unui prospect inseamna un lucru: au aratat un nivel de interes fata de afacerea ta. Marketingul prin e-mail va ofera posibilitatea de a creste acel nivel de interes, acea cunoastere a marcii, ramanand in mintea clientilor.

Oamenii interactioneaza cu email-urile

Email-ul este o forma de comunicare mai veche de 40 de ani. Pe masura ce anii au trecut, email-ul a devenit rapid una dintre principalele noastre optiuni de comunicare. Cu totii am fost pregatiti sa raspundem la un e-mail intr-un fel sau altul. Fie ca este vorba de a raspunde, de a redirectiona, de a face click catre altceva incorporat in e-mail, de a sterge, de a cumpara ceva sau de a va inscrie intr-un concurs. Avem tendinta de a face ceva cu email-ul. Stiind acest lucru, puteti folosi email-ul pentru a conduce oamenii catre site-ul afacerii tale, pentru a ridica telefonul si a suna sau orice alt apel la actiune. De fapt, unele brand-uri mari au obtinut peste 25% din vanzarile de anul trecut prin intermediul email marketing-ului.

Strategia de email marketing

Procesul nostru

1. Planificare

Alegem impreuna uneltele necesare pentru strategia de e-mail marketing.

2. Dezvoltare si design

Dupa o strategie bine pusa la punct, concepem textul email-urilor si design-ul.

3. Revizuire si testare

Odata ce campaniile de e-mail marketing sunt concepute, ne asiguram ca totul este in regula si incepem testarile.

4. Lansarea

Dupa testari reusite, lansam campaniile de email marketing catre lista de email-uri de la clienti si potentiali clienti.

5. Continuitate

Planurile de email marketing trebuiesc aplicate pe termen lung pentru a obtine rezultate din ce in ce mai bune. Asa ca, noi ne asiguram ca brandul tau va avea o continuitate in trimiterea email-urilor catre lista ta de clienti.

Ce oferim?

Solutii email marketing.
Suport dedicat.
Alegerea uneltelor potrivite.
Strategii personalizate.
Obtinerea de lead-uri, conversii si clienti.
Dezvoltarea listei de email-uri a companiei.
Brand awareness.
Promovare online.
Dezvoltam campanii de email marketing care obtin rezultate

Probabil cel mai profitabil canal de promovare pe termen lung

Design placut si atragator.
Dezvoltam rapid campanii conform cerintelor tale.
Compunem text-ul si gandim structura email-ului.
Te ajutam sa obtii mai multi clienti.
Comunicam diferite oferte, promotii, etc.
Iti dezvoltam reteaua de clienti.
Obtinem mai mult impact asupra brand-ului tau.
Costuri mici in raport castiguri-costuri.
logo carpatodesign light
Partenerul tau din mediul online!
Va vom ajuta sa va atingeti obiectivele si sa va dezvoltati afacerea.

Hai sa colaboram impreuna pentru un proiect de succes!

Preferințe de confidențialitate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dumneavoastră de la anumite servicii terțe, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.