CARPATODESIGN, PARTENERUL TAU DE AFACERI IN ONLINE!

Povestea Noastra

CarpatoDesign este o agentie de dezvoltare si design web care se bazeaza pe calitate, inovatie & viteza. Folosim cele mai avansate si inovative tehnologii pentru a ne face clientii multumiti. Ne mandrim cu o mare etica a muncii in domeniu, integritate si rezultate finale care au multumit toti clientii nostrii. De-a lungul anilor, CarpatoDesign a reusit sa creeze modele uimitoare de website-uri, povesti de succes si strategii de marketing foarte eficiente.

 

Scop

Scopul agentiei noastre este de a dezvolta tipul ideal de website pe care majoritatea interprinderilor il doresc: usor de gasit, elegant si atragator, viteza de incarcare mica, prietenos cu toate dispozitivele si o experienta placuta pentru utilizatori.

 

Misiune

Misiunea noastra este de a ajuta interprinderile mici, medii dar si mari de a atrage noi clienti. Oferim clientilor nostrii control complet asupra website-urilor lor, fara un pret ridicol si echipa noastra prietenoasa va este aproape pentru orice intrebare chiar si dupa ce website-ul va fi live.

ECHIPA DE DESIGN

Cu designeri profesionisti, recunoastem faptul ca utilizabilitatea, functionalitatea si vizualizarea sunt trei dintre cei mai importanti factori atunci cand proiectam interfete sau website-uri. Folosind aceasta strategie, lucram impreuna cu dumneavoastra pentru a ne asigura ca ideile si obiectivele de marketing vor fi realizate. Vom lucra impreuna cu dumneavoastra si va vom aduce idea la viata!ECHIPA DE MARKETING

Fiind foarte atenta la amanunte, echipa noastra de cercetare a marketing-ului online iti poate aduce afacerea in topul cautarilor din motoarele de cautare. Desi, multe firme se bazeaza pe produsul final, uita un aspect: este mult mai rentabil ca tu sa ajungi la client decat clientul la tine. Te asteptam pentru a colabora impreuna in legatura cu SEO si social marketing.
Haide sa incepem
un parteneriat

Te vom ajuta sa iti atingi scopul si sa iti dezvolti afacerea.

 

CERE O OFERTA