PARTENERUL TAU DE AFACERI DIN MEDIUL ONLINE!

Povestea Noastra

CarpatoDesign este o agentie de dezvoltare si promovare a firmelor din mediul online, care se bazeaza pe calitate, inovatie & viteza. Folosim cele mai avansate si inovative tehnologii pentru a ne multumi clientii. Ne mandrim cu parteneriate si rezultate finale care au ajutat la avansarea afacerilor clientilor nostri la urmatorul nivel. De-a lungul anilor, CarpatoDesign a reusit sa creeze modele uimitoare de site-uri web, povesti de succes si strategii de marketing si de promovare online foarte eficiente.

 

Scop

Scopul agentiei noastre este de a dezvolta tipul ideal de site web pe care majoritatea interprinderilor il doresc: usor de gasit, elegant si atragator, viteza de incarcare mica, prietenos cu toate dispozitivele si o experienta placuta pentru utilizatori.

 

Misiune

Misiunea noastra este de a ajuta interprinderile mici, medii dar si mari sa atraga noi clienti. Oferim clientilor nostri control complet asupra site-urilor web, fara preturi exagerate sau costuri ascunse. Echipa noastra prietenoasa va este aproape pentru orice intrebare, chiar si dupa ce site-ul web va fi live.

ECHIPA DE DEZVOLTARE

Recunoastem faptul ca utilizabilitatea, functionalitatea si aspectul sunt trei dintre cei mai importanti factori atunci cand proiectam interfete sau site-uri web. Folosind aceasta strategie, lucram impreuna cu dumneavoastra pentru a ne asigura ca ideile si obiectivele de marketing vor fi realizate. Vom lucra impreuna cu dumneavoastra si va vom aduce ideea la viata!ECHIPA DE PROMOVARE

Fiind foarte atenta la amanunte, echipa noastra de cercetare a marketing-ului online iti aduce afacerea in topul cautarilor din motoarele de cautare precum Google. Multe firme se bazeaza pe produsul final, insa uita un aspect: faptul ca investitia in promovarea din mediul online este foarte rentabila. Te asteptam pentru a colabora impreuna in legatura cu Promovare SEO, social marketing (organic) si campanii de promovare platite pe Google Adwords si Social Media (platit).
Contacteaza-ne pentru
un parteneriat eficient si de lunga durata

Te vom ajuta sa iti atingi scopul si sa iti dezvolti afacerea in mediul online.

 

CERE O OFERTA PERSONALIZATA

Suna acum - 0770 803 804