Scroll Top
Cine suntem
Faceti cunostinta cu oamenii care admira pixeli, coduri impecabile si marketing-ul creativ.
Dezvolta rapid si simplu afacerea ta cu CarpatoDesign

CarpatoDesign este o agentie de dezvoltare si promovare a firmelor din mediul online, care se bazeaza pe calitate, inovatie & viteza. Folosim cele mai avansate si inovative tehnologii pentru a ne multumi clientii.

ESTABLISHED
2019
Scopul nostru
Scopul agentiei noastre este de a dezvolta tipul ideal de site web pe care majoritatea interprinderilor il doresc: usor de gasit, elegant si atragator, viteza de incarcare mica, prietenos cu toate dispozitivele si o experienta placuta pentru utilizatori.
Usor de administrat

Site-urile web dezvoltate de echipa noastra sunt usor de administrat fara a fi nevoie de cunostinte de programare.

Promovare online

Oferim servicii complete de promovare online astfel incat nu este nevoie sa apelezi la mai multe agentii pentru a dezvolta afacerea ta in mediul online.

Mentenanta si asistenta

Iti oferim mentenanta pentru site-urile web dar si asistenta pentru idei noi de promovare pe care le putem discuta si aplica impreuna.

Experienta Digitala
Stim cat de important este timpul pentru afaceri. Din acest motiv oferim serviciile noastre si suport pe cale virtuala la orice ora a zilei.
WATCH VIDEO
0
%
CLIENTI MULTUMITI
0
PARTENERIATE DE SUCCES
0
SITE-URI DEZVOLTATE
0
CAFELE DE DIMINEATA
Oferim promovare pe toate canalele existente

Fiind foarte atenti la amanunte, echipa noastra de cercetare a marketing-ului online iti aduce afacerea in topul cautarilor din motoarele de cautare precum Google. Multe firme se bazeaza pe produsul final, insa uita un aspect: faptul ca investitia in promovarea din mediul online este foarte rentabila. Te asteptam pentru a colabora impreuna in legatura cu Promovare SEO, social media marketing (organic) si campanii de promovare platite pe Google Ads si Social Media (platit).

De ce sa apelezi la noi
Ultimele tehnologii

Folosim ultimele tehnologii pentru dezvoltarea site-urilor web si a magazinelor online si dezvoltam o experienta a utilizatorului curata si placuta.

Suport dedicat

Echipa noastra este gata sa te asiste in cele mai grele momente cand este vorba de management-ul site-ului web sau a planului de marketing online.

Implicare activa

Chiar daca vrei sa dezvolti un site de prezentare sau un magazin online complex, noi vom aduce imbunatatiri si propuneri constante pentru a vinde mai mult.

Informatii utile
Te invitam sa citesti ultimele articole de pe blog-ul nostru si sa ne urmaresti in social media pentru a fi la curent cu cele mai noi idei de promovare online pentru afacerea ta.
Facebook.com/carpatodesign/
@carpatodesign
Canalul nostru pe Youtube
Preferințe de confidențialitate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dumneavoastră de la anumite servicii terțe, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.