Optimizare SEO
OPTIMIZARE SEO

Este procesul de afectare vizibilitatii unui website sau a unei pagini web intr-un rezultat neplatit al motorului de cautare, deseori denumit “natural” sau “organic”. SEO poate viza diferite tipuri de cautare, inclusiv cautare de imagini, cautare locala, cautare video, cautare academica, cautare de stiri si motoare de cautare verticale specifice industrieiAdu-ti afacerea la urmatorul nivel

CarpatoDesign poate creste rangul motorului de cautare si traficul de pe website al oricarei companii. Experitza oferita de personalul nostru tehnic si de copywriting ne permite sa sadisfacem cu succes nevoile companiilor cu website-uri complexe in industrii competitiveAnaliza website-ului

Mai intai analizam website-ul, apoi cream un plan pas cu pas pentru ca website-ul sa comunice mai eficient cuvintele cheie motoarelor de cautare. Scopul nostru final este de a obtine clientilor nostri mai multi vizitatori si o conversie mai mare a vanzarilor si potentialilor clienti.


Optimizare On-page & Off-Page

Scopul optimizarii pe pagina si in afara paginii este generarea unei teme compatibile cu cuvintele cheie directionate. Motorul de cautare este un robot, nu un om… si, prin urmare, trebuie sa urmati procesul nostru dovedit de a educa robotul astfel acesta sa aduca website-ul dumneavoastra in topul rezultatelor cand potentiali clienti cauta cuvinte cheie specifice legate de afacere.
CUM O FACEM

Inainte de a incepe un proiect de optimizare SEO, este important sa intelegeti procesul implicat intr-o campanie eficienta. CarpatoDesign se adreseaza clientilor care necesita o abordare intensiva, full-service a marketingului motorului de cautare.


CAUTAREA DE CUVINTE CHEIE

Densitatea cuvintelor cheie ne indica cat de des apare un termen de cautare intr-un text in raport cu numarul total de cuvinte pe care il contine.

OPTIMIZARE ONSITE

Optimizarea pe pagina se refera la toate masurile care pot fi luate direct pe website pentru a-si imbunatati pozitia

CONSTRUIREA LINKURILOR

In domeniul SEO, construirea linkurilor descrie actiuni menite sa creasca numarul si calitatea linkurilor de intrare catre o pagina Web

RAPORTAREA SI ANALIZA

Revizuirea SEO consta in mai multi factori, cum ar fi continutul, structura linkurilor, eforturile social media si increderea pe internet
6x
Cresterea in clasamentul de cuvinte


398%
Cresterea traficului organic


1105%
Aducerea in top 10


129%
Cresterea duratiei vizitei


De ce SEO este benefic afacerii tale?


Importanta rangului

Anul acesta, cercetarile arata ca aproximativ 85% din website-uri se gasesc prin intermediul motoarelor de cautare


Motoare de cautare majore

96% dintre utilizatorii de internet incep cautarea pe un motor de cautare de top (Google, Bing, Yahoo, AOL)

Strategia Efectiva

SEO va permite sa alegeti expresii de cuvinte cheie pentru cautarile efectuate de potentialii clienti


342 de miliarde de rezultate in cautare

In ianuarie 2016, au fost efectuate peste 17,5 miliarde de cautari cu rezultate de cautare de 342 de miliarde. Aceste numere cresc zilnic.

Aduce Vizitatori

SEO-ul puternic si designul prietenos de cautare vor ajuta vizitatorii website-ului dumneavoastra


Perceptia Consumatorului

Perceptia consumatorului este ca, cu cat un website este clasat mai sus in rezultatele motoarelor de cautare, cu atat el este mai potrivit pentru cautarea lor.
HAI SA COLABORAM IMPREUNA PENTRU UN PROIECT DE SUCCES


Va vom ajuta sa va atingeti obiectivele si sa va dezvoltati afacerea.


Contacteaza-ne acum

Suna acum - 0770 803 804