Scroll Top

Ce inseamna crearea unui site web de succes?

Informatii care iti pot conduce afacerea catre succes
creare site web

Crearea unui Site Web de succes.

Site-ul afacerii tale este o investitie enorm de importanta. Din acest motiv trebuie sa apelezi la specialisti care inteleg exact ce ai nevoie si iti pot dezvolta un site care iti aduce vanzari.

Pentru a avea un site de succes trebuie sa urmam urmatorii pasi:

1. Crearea unui design unic si atragator;

2. Dezvoltarea unui site web optimizat pentru motoarele de cautare;

3. Optimizarea site-ului pentru a oferii vizitatorilor o experienta placuta cu un timp de incarcare cat mai mic posibil;

4. Crearea de continut unic si relevant;

5. Urmarirea comportamentului vizitatorilor de pe site pentru a observa unde este loc de imbunatatiri.

6. Update constant de continut si mentenanta.

7. Integrare in Social Media.

8. Promovarea site-ului prin metode SEO (off-page) sau reclame precum Facebook Ads, Google Ads,etc. (optional).

Fiecare pas din cei enumerati mai sus este foarte important si nu trebuie neglijat.

afacere de succes

Crearea design-ului este o etapa foarte grea unde trebuiesc luate cele mai corecte alegeri.
In primele secunde de la accesarea site-ului vizitatorul observa design-ul site-ului si isi face o prima impresie asupra acestuia.
Design-ul trebuie sa ii inspire anumite sentimente in functie de domeniul site-ului.

Ex: Daca este un site care vinde haine fashion, acest site trebuie sa arate profesionist si atragator, la fel cum in mediul real aspectul magazinelor si modul in care sunt expuse produsele ne influenteaza asupra cumpararii acestora si petrecerii mai mult timp in magazin, site-ul web trebuie creat pentru a oferii vizitatorilor o experienta placuta atunci cand ei cauta un produs/serviciu pe pagina ta web.

Design-ul este ales in functie de domeniul de activitate si logo-ul firmei. Acesta trebuie realizat pentru a face o navigare cat mai intuitiva dar si pentru a face vizitatorul sa petreaca mai mult timp pe site-ul tau web.

Site-ul trebuie sa respecte anumite conditii impuse de Google pentru a fi clasat cat mai sus in rezultatele cautarilor pe acest motor de cautare si pentru a aduce mai mult trafic.

Daca site-ul tau este creat respectand aceste conditii impuse de Google dar si pentru a fi placut de catre un vizitator, atunci site-ul tau va fi un succes si va avea zilnic o multime de vizitatori adusi din cautarea organica de pe Google.

Avand trafic organic, venit din anumite cuvinte cheie, site-ul tau va avea mai multe vanzari.

optimizare motoare de cautare
experienta utilizatorului

Optimizarea vitezei de incarcare este de asemenea un factor foarte important SEO pentru clasarea mai buna in rezultatele de pe Google dar si pentru a face vizitatorul sa petreaca mai mult timp pe site-ul tau sau sa nu il paraseasca.

Aceasta optimizare se face prin mai multe metode. Toate aceste metode ar trebui folosite dupa finalizarea pasului 1 si 2.

Metodele sunt:

1. Activarea compresiei Gzip a server-ului, este un software care reduce dimensiunea fisierelor CSS,HTML si JavaScript.

2. Optimizarea fisierelor CSS, HTML si JavaScript prin a sterge codul care nu este necesar, spatiile si alte caractere inutile si prin crearea unor fisiere cu un cod curat si cat mai putin.

3. Prin reducerea redirectelor.

4. Activare cache.

5. Imbunatatirea timpului de raspuns al server-ului.

6. Prin optimizarea imaginilor.

7. Folosirea unui serviciu CDN.

Textul aflat pe site-ul tau trebuie sa fie unic pentru a evita ca Google sa te claseze pe o lista neagra si sa nu te mai afiseze printre primele rezultate si relevant pentru a intelege in ce domeniu se afla site-ul tau.

Crearea textului se face tinand cont de anumite reguli SEO si folosind cele mai bune cuvinte cheie.

Acest lucru se face folosind tool-uri precum Google Analytics. Atunci cand stii exact cand un vizitator iti acceseaza site-ul si pe ce pagini da click, cat timp petrece pe site si unde iese, poti intelege ce este bine facut la site-ul tau si ce nu.

Chiar daca poate dura ceva timp, acest lucru te va face sa ajungi la o varianta finala foarte corecta a site-ului si iti va aduce recenzii pozitive si clienti in permanenta.

Google vrea mereu continut nou, clientii tai de asemnea, atunci de ce nu ai face acest lucru?

Inafara de anumite domenii sau site-uri care chiar nu au ce continut nou sa adauge, toate site-urile ar trebui sa introduca continut frecvent.

Acest lucru iti tine vizitatorii la curent cu ultimile informatii, iti aduce trafic nou si ajuta Google sa inteleaga mai bine despre ce este vorba pe site-ul tau si il va clasa mai bine pentru cautarile relevante pentru site-ul tau.

socialmedia

In ziua de astazi foarte multa lume petrece timp pe Facebook, Instagram si alte retele sociale.

Atunci cand iti creezi o pagina de Facebook pentru afacerea ta, vei fi mai aproape de clientii tai, ceea ce inseamna ca va face o comunicare mai usoara si le vei putea raspunde mai usor la intrebari.

De asemnea integrarea in Social Media este un factor SEO care iti poate creste credibilitatea brand-ului in fata Google si a vizitatorilor site-ului tau.

Pana acum am vorbit doar despre trafic obtinut organic, dar si cel platit este foarte pretios.

Daca esti dispus sa investesti in afacerea ta, fie pentru a avea mai multe vanzari, fie pentru ati sporii branding-ul, aceste reclame sunt perfecte pentru a nu iti irosii banii investiti.

Daca esti in cautarea unei agentii care se axeaza pe nevoile clientului si se dedica 100% la fiecare proiect in parte, ai gasit exact ceea ce cauti!

Noi iti putem oferii servici de Creare Site WebPromovare OnlineFacebook/Instagram ADS, Mentenanta, Creare si Gestionare Campanii Promovare la preturi accesibile!

Carpato Design Concept S.R.L. este o agentie creata pentru a fi mentorul afacerilor din mediul online si pentru a le ajuta sa se mareasca si sa se promoveze cu succes!

Ne puteti contacta la adresa de email contact@carpatodesign.ro sau suna la numarul de telefon 0770 803 804 si cu siguranta viitorul afacerii tale din mediul online se va schimba in bine!

Vrei sa iti dezvolti un site web pentru afacerea ta sau ai nevoie de promovare online?

Leave a comment

Preferințe de confidențialitate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dumneavoastră de la anumite servicii terțe, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.